Basiscursus Bloesemremedies

Beste mensen,

We richten opnieuw een cursus bloesemremedies en celzouten in. Wat gaan jullie leren ?

Wat zijn bloesemremedies ? Achtergronden. Hoe worden bloesemremedies gemaakt ? Hoe werken ze en , waar beginnen ze hun werking in ons bewustzijn ? Het devawerk en de afstemming op de planten. Diepere achtergronden en inzichten in de plantenwereld. Op welke manier kan je bloesems uitzoeken, zowel voor jezelf als voor anderen ?

De verschillende bloesemremediesystemen met o.a. de Healing Herbs en Deva (beide Bachbloesems), Bloesem Remedies Yarrow, de Nederlandse, Californische, Australische remedies, Alaska bloesem- en edelsteenremedies. Met uitleg van vormen, structuren en kwaliteiten van de plant in samenwerking met de mens. Dit alles ondersteund met dia’s. Het uitzoeken voor de verschillende polariteiten : het Hogere Zelf en de aarde, de innerlijke man en vrouw, de vader, de moeder, het verleden en de toekomst in relatie met de wet van oorzaak en gevolg. Remedies uitzoeken voor anderen : ouders, kinderen. Het uitzoeken van het doel in je leven. Thema’s angst en verdriet.

De innerlijke therapeut : de basis van je praktijk. Het therapeutisch gesprek, jezelf leren aarden. Het leren afschermen van negativiteiten. Het uitwendig gebruik van bloesemremedies.. Hoe werken spiegels en hoe kan ik hiermee werken ? Dit alles ondersteund met visualisaties en praktische oefeningen. Werken met bloesemremedies en etherische oliën, herkennen van geuren. Het leren gebruiken van etherische oliën voor jezelf en anderen, massages met oliën. Werken met celzouten .Een diploma is voorzien bij deze cursus.

De cursussen gaan door op zaterdag 30 oktober 2021 , 20 november, 4 december, 22 januari 2022,   15 februari, 5 maart, 26 maart, 9 april, 30 april, 14 mei 2022.De cursus loopt van 10.00 uur tot

17.00 uur. Gelieve schrijfgerief, lunch en drinken mee te brengen. Wij zorgen voor biothee en koffie en koekjes.

x Klik hier om het inschrijvingsformulier te downloaden.