Bloesemremedies Yarrow

Welkom bij Bloesemremedies Yarrow

Welkom op onze webshop!

Bloesemremedies zijn energetische producten. Dit wil zeggen dat ze geen materiële bestanddelen van de planten bevatten en hierdoor 100 % veilig zijn om te gebruiken. Ze werken direct op de geest in en op deze manier brengen ze de persoonlijkheid in evenwicht en harmonie. De remedies die wij aanbieden worden zijn allemaal bereid uit de bloesems van wilde planten, bomen en struiken, zonder verder de plant, boom of struik te beschadigen. De remedies zijn niet schadelijk of gewoontevormend en kunnen bij elke andere therapie gebruikt worden.

Onze remedies zijn geen medicijnen of chemische middelen, maar ze werken meer als katalysators die ons een nieuwe weg wijzen naar onze gezondheid via een inzicht in onze eigen menselijke geest. Zij worden niet direct voorgeschreven voor lichamelijke klachten maar voor gemoedsgesteldheden die uit evenwicht zijn geraakt. Aanhoudende psychische zorgen tasten de levenskracht aan en putten de vitaliteit uit van iedere persoon.

Door nu de harmonie en vrede weer in de geest te laten terugkeren kan de eenheid van geest en lichaam ook weer hersteld worden. De levenskracht kan weer vrij stromen waardoor ook de natuurlijke weerstand terug hersteld wordt. Zo kan men eveneens gespaard blijven van ziekten omdat het lichaam zichzelf gezond houdt.

Onderaan onze  website  vindt u alle informatie over onze bloesemremedies en hun werking. Voor alle remedies hebben wij voor de voor- en nadelen, positief en negatief tegenover elkaar gezet. Zo kan U makkelijk opzoeken en inzicht krijgen wat voor u de geschikte remedies zijn en U bij uw probleem kunnen ondersteunen.


Gratis verzending vanaf 100 euro in België en Nederland!

 

Meest gekocht
Nieuw