Wellness

Wellness
Model: Edelsteenwaterflessen
Beschikbaarheid: Op voorraad
54,95€
Aantal: Bestellen

Wellness

De waterfles "wellnessmengeling" is met tromelstenen van Lapis Vitalis-kwaliteit gevuld met amethyst, bergkristal en rozekwarts. Deze mengeling wordt ook wel de gouden driehoek genoemd. Lapis Vitalis garandeert hoogwaardige therapeutische edelsteenkwaliteit.

Deze mengeling wordt algemeen voor de energetisering van water ingezet. Dit gebeurt al lange tijd met zeer goed gevolg omdat de stenen direct in het water gelegd worden. De zachte, aangename smaakkleur van edelsteenwater rondt de genotservaring op zinnelijke wijze af.

Met deze energetiseerder bewerkstelligt Vita Juwel een absoluut innovatieve fles-design. Een fles die men van beide kanten kan openen ! Aan de ene zijde kunt u naar believen talrijke edelsteenmengelingen met elkander afwisselen. Aan de andere kant vult u de fles met  water. Met deze topactuele techniek kunt u de fles ook overal gebruiken : onderweg, op het werk, bij het shopen, met vacantie op het strand, of bij het doorademen bij een stevige wandeling.

Reiniging :het deksel en de stenen eenvoudig uitdraaien en dan afvegen. de glascilinder kan in de vaatwasmachine alhoewel sterke temperaturschommelingen te vermijden zijn evenals vullingen met ijswater.

Het glas  bestaat uit loodvrij en schadelijke stoffenvrij borosilikaatglaas  en bevat ruim 500 ml..

De vulbare hoogte van de drinkfles bedraagt 22 cm. De doormeter van de fles is 6,8 cm.