Happiness edelsteenwaterfles

Happiness edelsteenwaterfles
Model: Edelsteenwaterflessen
Beschikbaarheid: Op voorraad
79,00€
Aantal: Bestellen

Happiness edelsteenwaterfles

De edelsteenwaterfles  "Happiness"( "geluk ") is met trommelstenen van Lapis Vitalis gevuld met als stenen : nephrit, jade, carneook, oranje calciet en bergkristal. Lapis vitalis garandeert hoogwaardige therapiesteenkwaliteit.

Geluk is geen toevallige omstandigheid, maar het is een geestelijke instelling. Om geluk te ondervinden  dienen we hiertoe bereid te zijn. Carneool reikt kontaktvreugde en ook positieve , emotionele verbindidngsbekwaamheid aan. Oranje Calciet werkt zoals een zonnestraal op de ziel. Jade verschaft u , naar mytholoigie uit het Verre Oosten, dat noodzakelijke beetje geluk. Welke invloed een van geluk doordrongen instelling heeft om de dag een positieve richting te geven, kunt u ervaren met iedere slok Happiness s'morgens direct na het opstaan.

 

Met deze energetiseerder bewerkstelligt Vita Juwel een absoluut innovatieve fles-design. Een fles die men van beide kanten kan openen ! Aan de ene zijde kunt u naar believen talrijke edelsteenmengelingen met elkander afwisselen. Aan de andere kant vult u de fles met  water. Met deze topactuele techniek kunt u de fles ook overal gebruiken : onderweg, op het werk, bij het shopen, met vacantie op het strand, of bij het doorademen bij een stevige wandeling.

Reiniging :het deksel en de stenen eenvoudig uitdraaien en dan afvegen. de glascilinder kan in de vaatwasmachine alhoewel sterke temperaturschommelingen te vermijden zijn evenals vullingen met ijswater.

Het glas  bestaat uit loodvrij en schadelijke stoffenvrij borosilikaatglaas  en bevat ruim 500 ml..

De vulbare hoogte van de drinkfles bedraagt 22 cm. De doormeter van de fles is 6,8 cm.