Harmonie edelsteenwaterfles

Harmonie edelsteenwaterfles
Model: Edelsteenwaterflessen
Beschikbaarheid: Op voorraad
67,95€
Aantal: Bestellen

Harmonie edelsteenwaterfles

 

Deze waterfles is met trommelstenen  door Lapis vitalis met rozekwarts en bergkristal gevuld. Lapis Vitalis garandeert een hoogwaardige theraiesteenwkwaliteit.

Lichamelijk- en zieleevenwichtigheid is de basis voor gezondheid en vitaliteit. Voedingsdeskundigen raden een dagelijkse waterinname van 2 tot 3 liter aan, volgens het lichaamsgewicht. Een voldoende mengeling van zuiver, levend water bevordert de toestand van welbevinden, die vandaag met het begrip "wellness" verbonden wordt.

Met deze energetiseerder bewerkstelligt Vita Juwel een absoluut innovatieve fles-design. Een fles die men van beide kanten kan openen ! Aan de ene zijde kunt u naar believen talrijke edelsteenmengelingen met elkander afwisselen. Aan de andere kant vult u de fles met  water. Met deze topactuele techniek kunt u de fles ook overal gebruiken : onderweg, op het werk, bij het shopen, met vacantie op het strand, of bij het doorademen bij een stevige wandeling.

Reiniging :het deksel en de stenen eenvoudig uitdraaien en dan afvegen. de glascilinder kan in de vaatwasmachine alhoewel sterke temperaturschommelingen te vermijden zijn evenals vullingen met ijswater.

Het glas  bestaat uit loodvrij en schadelijke stoffenvrij borosilikaatglaas  en bevat ruim 500 ml..

De vulbare hoogte van de drinkfles bedraagt 22 cm. De doormeter van de fles is 6,8 cm.