Sweetheart edelsteenwaterfles

Sweetheart edelsteenwaterfles
Model: Edelsteenwaterflessen
Beschikbaarheid: Op voorraad
67,95€
Aantal: Bestellen

Sweetheart edelsteenwaterfles

Deze edelsteenwaterfles is gevuld met Roze kwarts, witte labradoriet, rhodoniet,donkerrode granaat en roze manganocalciet, alles van Lapis vitalis-kwaliteit en dus van een hoogwaardige therapeutische edelsteenkwaliteit.

Het is het ideale geschenk voor Valentijnsdag, voor moederdag, of gewoon om eens tussendoor dank u wel te zeggen tegen geliefde en schattige mensen.

Roze kwarts staat voor romantiek, witte labradoriet voor fijngevoeligheid, rhodoniet voor begrip, donkerrode granaat voor leiderschap en roze manganocalciet voor vriendelijkheid.

Met deze energetiseerder bewerkstelligt Vita Juwel een absoluut innovatieve fles-design. Een fles die men van beide kanten kan openen ! Aan de ene zijde kunt u naar believen talrijke edelsteenmengelingen met elkander afwisselen. Aan de andere kant vult u de fles met  water. Met deze topactuele techniek kunt u de fles ook overal gebruiken : onderweg, op het werk, bij het shopen, met vacantie op het strand, of bij het doorademen bij een stevige wandeling.

Reiniging :het deksel en de stenen eenvoudig uitdraaien en dan afvegen. de glascilinder kan in de vaatwasmachine alhoewel sterke temperaturschommelingen te vermijden zijn evenals vullingen met ijswater.

Het glas  bestaat uit loodvrij en schadelijke stoffenvrij borosilikaatglaas  en bevat ruim 500 ml..

De vulbare hoogte van de drinkfles bedraagt 22 cm. De doormeter van de fles is 6,8 cm.